Sinds enkele jaren is de vraag naar wimperextensions meer toegenomen.
Geen wonder, want deze geheel veilige en pijnloze behandeling geeft je enkele weken lang een schitterend resultaat en direct een mooie oogopslag.

Bij de behandeling worden 1 voor 1 kunsthaartjes geplaatst op je natuurlijke wimperhaartjes, dit is de One by One techniek en geeft een zeer natuurlijk resultaat. Hoeveel haartjes er maximaal geplaatst kunnen worden is afhankelijk van je eigen hoeveelheid wimperhaartjes. Afhankelijk van je wensen kan er gekozen worden tussen verschillende lengtes, krullen en diktes. Hiermee kunnen verschillende resultaten worden behaald.

Wimperextensions zijn waterproof en kunnen gewoon worden gedragen in de douche, tijdens het zwemmen en tijdens het sporten. De wimperextensions blijven gemiddeld 4 tot 6 weken zitten. Dit is afhankelijk van de wimpergroeicyclus.

Belangrijk voor de behandeling is dat je zonder oogmake-up komt en dat in het geval van lenzen je je lenzenbakje meeneemt zodat de lenzen uitkunnen tijdens de behandeling.

Klant advies:

  • Gebruik nooit make-up remover op olie basis. De olie zal de lijm beschadigen en hierdoor zullen de wimperextensions loslaten.
  • Zorg dat de wimpers de eerste 24 uur niet in aanraking komen met water.
  • Voorkom aanraking met warme stoom. Af en toe naar de sauna is geen probleem, maar de hoge temperaturen kunnen er wel voor zorgen dat eerder onderhoud nodig is aan de wimperextensions.
  • Gebruik een keer per dag een wimperextension coating, dit verlengt de levensduur van de wimperextensions.
  • Mascara is vrijwel niet nodig, mocht je toch graag mascara gebruiken dan mag er uitsluitend alleen mascara worden gebruikt op waterbasis (dus geen waterproof mascara) en alleen worden aangebracht op de puntjes van de wimperextensions.
  • Het gebruik van eyeliner is prima. Maak bij het reinigen gebruik van een wattenstaafje en olievrije make-up remover.
  • Gebruik geen krultang op wimperpermanent.
  • Vermijd wrijven in de ogen en pulk nooit aan de wimpers, hierdoor kan je je eigen wimpers beschadigen.