Om de behandeling(en) zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen zijn de volgende huisregels van toepassing.
Als je een afspraak maakt ga ik ervan uit dat je kennis hebt genomen van deze regels, hiermee akkoord gaat en je je er ook aan houd.

Intake gesprek en medische informatie
Voor dat we beginnen met voor jou de eerste behandeling wordt er altijd eerst een intake gedaan. Dit doen we om te kijken waar we rekening mee moeten/kunnen houden of extra aandacht aan kunnen besteden. Tijdens de intake worden er een aantal vragen gesteld met betrekking tot je gezondheid/medisch verleden. Dit is voor mij erg belangrijk om te weten om de behandeling(en) correct te kunnen uitvoeren. Bij twijfel over een bestaande aandoening of medicatie, die invloed kan hebben op de behandeling kan ik er voor kiezen om de behandeling niet door te laten gaan en je door te verwijzen naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra de behandelende arts hierin toestemt. De intake is kosteloos.
Graag wil ik je ook vragen om het door te geven als de medische situatie veranderd, zowel de mogelijke aandoening(en) als de medicatie(s) zodat ik er rekening mee kan houden tijdens de behandeling.

Ethiek en hygiëne
Ethiek en hygiëne staan hoog aangeschreven in de salon. Wij verwachten van de cliënt dat zij hier eveneens zorg voor dragen. Tijdens massages dragen cliënten altijd ondergoed. Seksuele handeling worden niet verricht. Beauty for Everyone behoudt zich ten allen tijden het recht je te weigeren als je onder invloed bent van drugs, alcohol of als je agressief, seksueel of intimiderend gedrag vertoond.

Afspraak annuleren
Indien je bij verhindering minimaal 24 uur van te voren telefonisch afmeld wordt de door jou gereserveerde behandeling(en) niet in rekening gebracht. Afspraken kunnen alleen telefonisch geannuleerd worden.

Tijd
Kom je later dan de afgesproken tijd, dan kan het zijn dat de behandeling wordt ingekort.

Aandachtspunt
Wij hebben geen wachtruimte. Het is dus niet mogelijk om spontaan binnen te komen lopen om een afspraak te maken of om een leuke cadeaubon te komen halen. Een afspraak maken kan telefonisch, via de mail of met de online agenda.