Wij werken in de salon met Rosa Graf, Mikos, samenwerkende pedicures, lash extend, en  O.P.I.

Rosa Graf

Wij werken met de producten van Rosa Graf voor alle gezichtsbehandelingen.

Het bevorderen en in stand houden van de schoonheid van zowel de vrouw als de man is ons doel. De Rosa Graf schoonheidsproducten zijn ontwikkeld in 1926 door de cosmetische pionier, mevrouw Rosa Graf. In die tijd startte Rosa Graf in Duitsland als één van de eerste haar eigen cosmetische opleidingsinstituut en produceerde haar eigen cosmetische producten. Zowel haar eigen productsamenstelling als op aanvraag gespecialiseerde cosmetica voor specifieke huidproblemen.

Heitland en Petre zetten deze traditie consequent voort. Ons productaanbod biedt een grote variëteit aan cosmetische producten voor exclusieve salonbehandelingen en verkoopproducten voor de salons.

Ben je op zoek naar hoogwaardig werkende passende producten voor jou huid voor thuis, een huidverzorgende behandeling, een huidverbeterende behandeling of gewoon een heerlijke ontspannende behandeling? Rosa Graf staat voor je klaar met passende producten.

Rosa Graf test niet op dieren!

Uniek aan het merk Rosa Graf is dat er een eigen laboratorium is waar alle producten worden ontwikkeld. Hierdoor versterken de producten elkaars werking op jou huid!

Al onze producten mogen met elkaar gemengd worden waardoor ik een behandeling “op maat” kan aanbieden.

Rosa Graf is een Duits merk, de eerlijke prijs-kwaliteit verhouding is dan ook erg kenmerkend.

Zie je er goed uit, voel je je goed!

Mikos

Voor de sugaring van het lichaam en gezicht werken wij met Mikos, dit merk is de specialist op het gebied van ontharingsproducten. Mikos is als geen ander thuis in moderne systemen en beschikt over de meest actuele kennis.

Mikowax Sugaring staat voor:

  • Langdurig resultaat door minder gebroken haren
  • Minder pijn
  • Minder irritatie
  • Een zeer zachte huid door het aanwezige peeling-effect
  • Zeer geschikt voor gevoelige huiddelen
  • 100% natuurlijk zonder chemische toevoegingen

Samenwerkende pedicure’s

Voor de voeten werken wij met het merk samenwerkende pedicure, dit is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die verzorging bieden aan veel voorkomende problemen, waaronder kloven, een droge huid en voetschimmel. Alle samenwerkende pedicure producten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten.

Lash eXtend

Wij werken met het merk Lash eXtend voor de wimperextensions en de verzorging daarvan.

Lash eXtend is ontwikkeld op Nederlandse bodem maar heeft de uitstraling van een internationaal top merk! Doordat Lash eXtend continu streeft naar verbetering, ben je altijd gegarandeerd van een uitmuntende kwaliteit.

OPI

Dit bekende merk gebruiken wij voor de gelcolor, de spa manicure en de spa pedicure behandelingen. Ook hebben we voor jou de nagellak en heerlijke verzorgingsproducten voor thuis gebruik in de salon. OPI is een internationaal top merk en streeft continu naar verbetering en gaat voor het allerbeste.

The OPI Story

Als marktleider in professionele nagelverzorging is OPI toegewijd aan het produceren en leveren van hoge kwaliteit producten én diensten aan zowel salons als consumenten. Er wordt in hoge mate aandacht besteed aan veiligheid en innovatie. De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij OPI altijd op de eerste plaats.

OPI nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten met een geweldige glans!

De populaire GelColors zorgen voor een lang houdende kleur met intense glans, die 2 weken perfect blijft zitten. In Nederland is deze professionele productlijn al bekroond met een ASTIR AWARD én een HOLLAND BEAUTY AWARD!

Op dit moment is OPI verkrijgbaar in meer dan 100 landen. Naast nagellakken en GelColors is er een volledige professionele productlijn, waaronder producten voor nagelverzorging, sneldrogers, lotions, cosmetische hand- en voetverzorging, vijlen, gel en acryl.

OPI is een Amerikaanse firma, die te vinden is tussen de filmstudio’s in Hollywood. OPI is sinds 1993 ook verkrijgbaar in Nederland. De Nederlandse distributeur is OPI Products Nederland, een toonaangevend bedrijf binnen de professionele nagelverzorgingsbranche.

Waar staat OPI voor?

OPI staat voor Odontorium Products Incorporated en stamt af van een klein bedrijf dat tandheelkundige producten maakte. De ontwikkeling van acrylnagels vond haar oorsprong namelijk in de tandheelkunde. Een tandarts ontdekte per toeval dat tandheelkundig materiaal geschikt is voor nagelverlenging toen hij een diepe scheur in zijn nagelplaat repareerde met tandheelkundig porselein. Deze oplossing werd op beperkte schaal populair bij filmsterren, totdat de FDA (Federal Drug Administration) één van de basisingrediënten verbood.

George Schaeffer, de oprichter van OPI, ontwikkelde een nieuw acrylproduct dat geschikt is voor het maken van kunstnagels. Hij kocht het bedrijf en slaagde erin de grootste en bekendste leverancier te worden van kunstnagels.

OPI op de rode loper

OPI nagellak is een begrip en wordt dan ook door tal van sterren zoals Katy Perry, Oprah Winfrey, Lady Gaga, de Kardashians en Rihanna op handen gedragen. De OPI lakken zijn zeer populair onder filmsterren. Madonna droeg bijvoorbeeld tijdens haar huwelijk met Guy Ritchie de kleur Italian Love Affair. Jennifer Lopez is helemaal weg van de Tutti Frutti Tonga.

Ook op het witte doek is OPI regelmatig te bewonderen. Mel Gibson schittert in een OPI salon in What Women Want en Reese Witherspoon gebruikt in Legally Blonde de OPI manicure om van haar stress af te komen. Verder dragen de cast van Sex and the City en de dames van Desperate Housewives in elke aflevering OPI nagellak. OPI heeft voor iedere smaak en stijl wel een bijpassende kleur. Ook in kwaliteit voldoet OPI aan de hoge eisen die gebruikers – zeker filmsterren – stellen. De lak blijft lang zitten, heeft een perfecte kleurdekking en is ‘shockproof’. OPI heeft dan ook al diverse Awards gewonnen en is door lezers van magazines uitgeroepen tot beste product.

In Nederland zijn o.a. Candy Dulfer, Anouk, Quinty Trustfull en Esther Vergeer fan van onze nagellakken!

Awards

In Amerika is OPI al diverse malen onderscheiden. Zo heeft het merk al 23 ABBIES (de ‘Oscar’ onder de beauty) gewonnen.

In Nederland heeft OPI in 2009 de Astir Award gewonnen voor de lijn OPI MATTE nagellak.

In 2013 hebben we met GelColor by OPI een Astir Award gewonnen, in de categorie Best Salon Brand, én een Holland Beauty Award, in de categorie Salon.