Graag stel ik me aan je voor: ik ben Naomi Groothuis, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Om een nog ruimer aanbod aan behandeling te kunnen geven heb ik nog cursussen gevolgd. Ik heb de cursus one by one wimperextensions gedaan, sugaring en OPI Gelcolor.
Mijn werk en salon zijn mijn passie.

It’s a Beautiful thing when a career and a passion come together!

Beauty for Everyone is zowel een schoonheids als (medisch) pedicure salon.
De naam Beauty for Everyone is letterlijk vertaald schoonheid voor iedereen.
Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik een salon wil met behandelingen die voor iedereen gangbaar en betaalbaar zijn. In mijn salon heb ik een ruim assortiment van behandelingen zodat er voor iedereen een passende behandeling samengesteld kan worden. Kom je om even heerlijk te ontspannen, je voeten weer goed te verzorgen of om je huid een oppepper te geven, bij Beauty for Everyone is dit allemaal mogelijk.

Graag heet ik jou van harte welkom bij Beauty for Everyone.

Sfeer impressie

Provoet

Beauty for Everyone is aangesloten bij Provoet.

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ruim 13.000 leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. Pedicures die aangesloten zijn bij Provoet zijn te herkennen aan het ProVoet-logo schild aan de muur.

Procert

Beauty for Everyone is ook aangesloten bij Procert.
Procert is het kwaliteitskeurmerk. Het doel van Procert is het inzichtelijk maken van de kwaliteit in de pedicurebranche. Dit bereiken ze met het door hun ontwikkelde ‘KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP)’. Pedicures die aan hun eisen voldoen kunnen zich registreren. Een geregistreerde pedicure beschikt over de benodigde diploma’s en is verplicht zich bij te scholen.